0748 129 099
contact@airtechconsulting.ro
Strada Lanariei 143, Bucuresti

 

 

O POVESTE DE SUCCES


    O gama larga de produse de la 1 la 2400Kw, 40 de ani de experienta in sisteme de aer conditionat, un brand care este sinonim cu calitatea si fiabilitatea, vine cu toate avantajele pe care un brand conducator, De`Longhi, le poate oferi. 

BRANDUL NUMARUL 1 IN HVAC SI HPAC


   Climaveneta este o firma de prima importanta in domeniul HVAC si HPAC, cu o experienta de peste 40 de ani. Este un producator italian de echipamente de aer conditionat care acopera toate aplicatiile, de la rezidential pana la aplicatii industriale.

   Isi are inceputurile in anul 1971, insa devine membu al grupului De’Longhi in anul 1994. 

   Se claseaza pe primul loc si ca producator de lichid de racire din Europa si se distinge de ceilalti producatori printr-o tehnologie de realizare a echimpamentelor cu cel mai scazut nivel de zgomot de pe piata si cu cea mai mare eficienta energetica.
Birouri centrale si sucursale straine:

- Climaveneta Spa, Italia

- Climaveneta Franta

- Climaveneta Germania GmbH

- Climaveneta Spania – Top Clima

- Climaveneta Polonia Sp.z.o.o.

- Climaveneta Chat Union Refrig. Equipement CO Ltd in China

- Climaveneta India -  Climate Tehnologies (P) LTD

- Climaveneta Powermaster Ltd Distributors

Distributia se face in mai mult de 180 de tari din lume, avand o acoperire completa a pietei.

Serviceul in toate aceste tari este facut prin intermediul retelei de asistenta a filialelor si distribuitorilor. 

RACIRE MAXIMA LA TEMPERATURI RIDICATE


   Cu exceptia climatelor aspre, profilul temperaturilor din majoritatea oraselor arata o concentrare mare de ore pe an cand temperatura ambientala este de 2°C. Cu ultima tehnologie Climaveneta Free Coolingtechnology, chillerul poate atinge cererea  maxima de racire fara compresor si printr-un schimb direct de aer/apa chiar cand temperatura scade sub 2°C. O solutie in curs de brevetare permite realizarea acestui target important fara a compromite performanta chillerului cu temperaturile exterioare ridicate.

GESTIONAREA OPTIMIZATA A RACIRII


   Controlul W3000 este capabil sa profite de potentialul de racire al aerului, imediat ce temperatura exterioara scade sub circuitul centralei. Asadar, consumul de energie a unitatilor Climaveneta Free Cooling scade chiar si sub 20°C temperaturi exterioare, ceea ce reprezinta majoritatea orelor de functionare.

MISIUNE


   Cu scopul de a dezvolta eficient si fiabil solutii pentru aparatele de aer conditionat si de a satisface „asteptarile’ clientilor, Climaveneta este constienta ca sistemele HVACR sunt printre cele mai cruciale pentru cladirile moderne. Utilizarea, eficienta energetica si sustenabilitatea mediului pentru astfel de spatii depind de aceste sisteme, precum si sanatatea si bunastarea oamenilor care isi petrec timpul acolo, indiferent de motiv – birouri, rezidential, centre comerciale, hoteluri, spitale, spatii de relaxare.
VALORI    Fiecare decizie strategica si organizationala este bazata pe urmatoarele valori fundamentale:

   Eficienta energetica: continua lupta catre cea mai inteligenta si sustenabila utilizare a resurselor energetice, atat pentru racire, cat si pentru incalzire, cu fiecare tip de produs – eficienta completa, 365 de zile pe an. 

   Confort: bunastarea creata in fiecare aplicatie cu maxim de eficienta si minim de imapact asupra mediului datorita atentiei fara compromisuri a cerintelor specifice pentru fiecare proiect. 

   Responsabilitatea sociala si de mediu: imbunatatirea constanta a sustenabilitatii a activitatilor si produselor, in special in termeni de consum al energiei si impact asupra mediului. Valoare care este sustinuta de Climaveneta prin cerificatul ISO 14001, optinut cu succes in Decembrie 2009.

PE PRIMUL LOC IN EUROPA SI PE LOCUL 5 IN LUME


   Aceasta misiune si aceste valori au fost la nucleul activitatii Climaveneta timp de 40 de ani si datorita acestora a devenit primul producator european si al 5-lea in lume in industria HVACR. 

GAMA COMPLETA DE PRODUSE


   Exista o gama completa de produse pentru fiecare aplicatie. Aceasta este adevarata putere Climaveneta: sa ofere intotdeauna solutia perfecta pentru orice cerinta, cu increderea, priceperea si calitatea a 40 de ani de experienta in aparatele de aer conditionat.

Sisteme de climatizare si ventilatie. Solutii HVAC profesionale.

Strada Lanariei 143, Sector 4, Bucuresti

0213 350 881 | Fax: 0213 350 881 | Mobil: 0723 206 037 ; 0727 736 752

contact@airtechconsulting.ro