0748 129 099
contact@airtechconsulting.ro
Strada Lanariei 143, Bucuresti

Despre Noi

S.C. Air Tech Consulting S.R.L.

   Firma Air Tech Consulting apare in anul  2010 atunci cand cei doi membrii fondatori, care pana atunci acumulasera deja experienta in domeniu de peste 10 ani, hotarasc ca impreuna pot oferi servicii de calitate in domeniul HVAC si ca pot face fata 100% cerintelor si nevoilor pietei.
Principalele activitati ale firmei sunt comercializarea, montarea, mentananta si serviceul pentru aparate de aer conditionat clasice, sisteme de climatizare, sisteme de ventilatie si pentru camere de refrigerare sau congelare in orice tip de spatiu: rezidential, comercial sau industrial.
   Un element decisv pentru pastrarea nivelului ridicat de calitate a serviciilor oferite, unde punem un deosebit accent, il reprezinta echipamentele si materialele folosite in timpul lucrarilor, dar indeosebi profesionalismul personalului implicat. Desi un echipament calitativ poate costa initial mai mult, trebuie luat in considerare faptul ca acesta se plateste singur pe parcursul vietii, prin economia costului utilitatilor si fiabilitatea produselor.
   Consideram ca este important ca inainte de a alege oricare din serviciile noastre trebuie sa cereti sfatul specialistului. Doar asa puteti alege corect ceea ce se potriveste casei sau afacerii dumneavoastra si mai ales preferintelor personale.
   Echipa noastra va va ajuta in alegerea sistemului cel mai potrivit pentru spatiul si bugetul dumneavoastra.

Sisteme de climatizare si ventilatie. Solutii HVAC profesionale.

Strada Lanariei 143, Sector 4, Bucuresti

0213 350 881 | Fax: 0213 350 881 | Mobil: 0723 206 037 ; 0727 736 752

contact@airtechconsulting.ro